fbpx

O nás

Naša predstava sa zrodila v hlavách dvoch kamarátov, ktorí spolu chodili do školy a sedeli vedľa seba v lavici. Oba mali rovnaký sen – mať kvalitný podnik.

Ale vedeli sme, že na to, aby sme si otvorili vlastnú reštauráciu, nestačí len dokončiť školu. Potrebovali sme aj skúsenosti z reálneho sveta.

A tak náš šéfkuchár Marek vyrazil do zahraničia a pracoval na lodiach, kde sa stretol s kuchármi z rôznych kútov sveta. Naučil sa od nich nové recepty, techniky a chute. Ja som zatiaľ brázdil pobrežie na Hawaji a zbieral podnikateľské skúsenosti.

Keď sa Marek vrátil na Slovensko, zamestnal sa v reštaurácií, ktorá ho vedela celkom slušne vytočiť. Ale jeho sen o podnikaní nezomrel. Práve naopak! Naštval sa a rozhodol sa ho splniť. Znova sa naše cesty pretli a začali sme tvoriť koncept vlastného podniku.

A tak vznikol Angry Chef – náš street food podnik s charakterom.  🔪

Prečo práve street food? Lebo sme chceli priniesť do Popradu niečo, čo je rýchle, chutné a bez zbytočných okolkov. Niečo, za, čo si zaplatíte a budete spokojní.

Angry Chef je street food s vášňou. Je to jedlo, ktoré vás nasýti a poteší.

Skúsili ste už náš Bao so sous-vide hovädzím krkom? Je to bomba! Doslova. Mäso je šťavnaté, mangový dressing je osviežujúci, nakladaná redkvička je chrumkavá a koriander je aromatický. Proste všetko ak má byť.

Alebo, čo tak náš Bowl s trhaným bravčovým? Je to šialenstvo! Vraj. Jasmínová ryža je jemná, kimchi mayo je pikantná, nakladaná zelenina je šťavnatá, edamame je fresh a opekané arašidy sú chrumkavé. Proste kombinácia vytvorená, tak, aby spolu všetko ladilo.

 Je to jedlo, ktoré má gule. 💪

Pridajte sa k nám a staňte sa súčasťou Angry Chef rodiny. Uvidíte, že to nebudete ľutovať.

Čerstvé ingrediencie, perfektná kvalita

Uvedomujeme si, že nieje jedno čo jeme. Preto sme sa rozhodli priniesť ľuďom jedlá z kvalitných potravín.

Stretávali sme sa s názormi, že ázijska kuchyňa nieje veľmi kvalitná. Každá kuchyňa je tak kvalitná ako odborná je príprava a ingrediencie v nej použité.

Prinášame Vám kvalitnú ázisku kuchyňu, šmrncnutú na slovenské jazýčky.